Algemene voorwaarden  De Wiersse

 

FYSIEKE TOEGANGSKAARTEN, E-TICKETS EN ABONNEMENTEN

 • Een entreebewijs kan éénmalig worden gebruikt, vriendenpassen zijn een jaar lang geldig. Enkele entreebewijzen worden geactiveerd op de dag van bezoek en het recht op toegang eindigt bij het verlaten van het park.
 • Reeds aangekochte entreebewijzen kunnen niet geannuleerd worden en zijn niet inwisselbaar voor geld, voor een andersoortig entreebewijs of voor een entreebewijs van een andere periode of anderszins, anders dan na uitdrukkelijke toestemming van De Wiersse. Dergelijke toestemming staat ter vrije bepaling van De Wiersse.
 • Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij aankoop van entreebewijzen.

PRIJSWIJZIGINGEN

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Prijswijzigingen zijn niet van toepassing op reeds aangekochte tickets.

CALAMITEITEN

Bij calamiteiten in het weekend kan je bellen met 0575 723 086 of bij geen gehoor 0575 556655.

RONDLEIDINGEN

De rondleiding start op de afgesproken of geboekte tijd. De gids wacht niet op deelnemers die te laat zijn. Indien u te laat bent en de gids nog kan vinden, kunt u nog aansluiten.

BETALING

E-tickets worden via onze website met de daar aangeboden betaalmethoden afgerekend. Bij de rondleidingen worden geen kaarten aan de deur verkocht. Op de open dagen worden kaarten aan de deur verkocht en kan betaald worden met pin of contant. Bij de plantenmarkt zijn op last van de gemeente en brandweer beperkt tickets beschikbaar. Indien het evenement uitverkocht is, worden ook geen tickets aan de deur meer verkocht.

ANNULEREN GROEPSBOEKING

Annuleren van een groepsboeking kan tot twee weken voor het bezoek kosteloos. Bij annulering binnen twee weken voor bezoekdatum berekenen wij 50% van de overeengekomen totaalsom in rekening. Bij annulering binnen 1 week voor bezoekdatum factureren wij het overeengekomen totaalbedrag.

 ALGEMENE HUISREGELS

 • Tijdens uw verblijf in de tuinen dient u in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs.
 • Neem geen planten of zaden mee. Van diefstal wordt altijd aangifte gedaan.
 • Pluk en eet geen zaden of bessen. Planten, of delen daarvan, kunnen giftig zijn.
 • Kinderen tot 12 jaar dienen een volwassen begeleider mee te nemen.
 • Honden zijn toegestaan. U dient uitwerpselen zelf op te ruimen.
 • Fietsen is niet toegestaan – bij de ingang zijn rekken beschikbaar om uw fiets te stallen.
 • De Wiersse is voor veel mensen een plek om rustig te wandelen en te genieten van de natuur. Houd hier rekening mee. Het afspelen van versterkte muziek is niet toegestaan.
 • Het is niet toegestaan te roken in de gebouwen van de Wiersse.
 • Het meenemen van eigen, niet alcoholische, consumpties mag. Gooi afval alstublieft in de daarvoor bestemde afvalbakken.

Betreden op eigen risico

 • Door de Wiersse te betreden aanvaardt u onze uitsluiting van iedere aansprakelijkheid voor schade in welke zin dan ook die u of de uwen kan overkomen tijdens uw verblijf in de Wiersse. We benadrukken dat de tuinen van de Wiersse een natuurlijke omgeving betreffen. Wij streven een goed niveau van onderhoud na, maar kunnen gevaar door bijvoorbeeld gladheid, vallende takken of waterpartijen niet geheel uitsluiten. U betreedt de Wiersse op eigen risico.

BIJZONDERE VOORWAARDEN PLANTENMARKT

Tijdens de jaarlijkse plantenmarkt verkopen derden zoals plantenkwekerijen hun producten. De Wiersse verdient niet direct aan deze verkoop door derden. De Wiersse staat niet in voor de kwaliteit van de producten. Bij aankoop van producten van deze derden komt enkel een overeenkomst tussen u en de betreffende derde tot stand. De Wiersse is geen partij bij deze overeenkomst. De entreeprijs die u betaalt voor de plantenmarkt, betreft entree voor de tuinen van de Wiersse en komt volledig ten goede aan het tuinonderhoud.

OVEREENKOMST MET OPENSTELLING LANDGOED DE WIERSSE B.V. 

Bij aankoop van entreebewijzen komt vanaf 2024 een overeenkomst tot stand met Openstelling Landgoed de Wiersse BV. Dit is een volle dochtervennootschap van van Stichting Landgoed de Wiersse (ANBI).