Laden Evenementen

Op zondag 1 oktober organiseert Landgoed de Wiersse, in samenwerking met BBC Gardeners’ World Magazine (Nederland) een Ambachtelijke plantenmarkt. De markt vindt plaats op De Wiersse, met een prachtige tuin van 16 hectare in Engelse stijl. Op deze dag bieden we een breed assortiment aan: van onbespoten planten, tot duurzame zaden, biologische bollen, ambachtelijk gekweekte bloemen en (fruit)bomen.

De toegang is de normale toegangsprijs voor de tuinen (€ 7,50, kinderen t/m 16 gratis), die op deze dag ook te bezichtigen zijn.  Met de oktober editie van’ World Magazine krijg je € 5,- korting en is de toegang € 2,50 (korting geldt voor 1 persoon per oktobereditie Gardeners’ World), vrienden en donateurs van De Wiersse hebben gratis toegang (wel graag een gratis ticket bestellen via de site). Alles komt ten goede aan het tuinonderhoud. Reeds gekochte tickets kunnen niet geannuleerd worden (zie ook de algemene voorwaarden). Als u per ongeluk teveel kortingstickets heeft gekocht, kunnen die op verzoek en voorafgaand aan het evenement nog wel geannuleerd en terugbetaald worden, mail daarvoor naar info@dewiersse.com

Print je ticket bij voorkeur uit, barcodes scannen vanaf een telefoonscherm gaat buiten soms minder soepel door reflecties.

Update 29 september: we verwachten aanzienlijke drukte, de kaartverkoop gaat hard. We hopen en verwachten ook aan de deur nog gewoon kaartjes te kunnen verkopen, maar we zijn wel aan een maximum gebonden onder de evenementenvergunning. Het kan dus zo zijn dat kaartjes aan de deur opraken. Als u zeker wilt zijn van entree, kunt u het beste vooraf via de website tickets bestellen. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
1 oktober
Tijd:
10:00-16:30
Kosten:
Gratis – €7.50
Evenement Categorie:

Locatie

Landgoed de Wiersse
Wiersserallee 9
Vorden, 7251LH Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0575 723 086
Bekijk de site van Locatie