Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tickets Gardeners World extra vroege toegang plantenmarkt – zondag

Dit ticket is exclusief te koop voor Gardeners’ World abonnees en geeft extra vroege toegang tot de plantenmarkt. Je kan hiermee vanaf 10.00 uur naar binnen (in plaats van 11.00 uur, de reguliere openingstijd). We hebben een beperkt aantal van dit type tickets, op is op!

Zoek je Gardeners World vroege toegang tickets voor zaterdag 28 september? Klik hier.

Voorwaarden:

  • Gebruik bij aankoop een e-mailadres dat bij Gardeners’ World bekend is en als abonnee geregistreerd staat. Wij controleren dit.
    • Wil je je e-mail adres bij Gardeners’ World laten aanpassen? Neem dan contact op met klantenservice@gardenersworldmagazine.nl
  • Iedere abonnee mag voor zichzelf en voor één niet-abonnee dit speciale ticket kopen (meer kinderen mag wel). Dus maximaal twee volwassenentickets per Gardeners’ World e-mailadres
  • Dit ticket geeft tevens recht op gratis parkeren
  • Tickets zijn alleen online te koop en niet bij de ingang verkrijgbaar

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket plantenmarkt zondag 29 september – extra vroege toegang Gardeners World en gratis parkeren
Niet meer dan twee tickets per Gardeners World e-mailadres. Dit ticket geeft tevens recht op gratis parkeren.
8.50 incl. btw
Onbeperkt
Ticket kinderen t/m 16 vroege toegang Gardeners World
Kinderen tot en met 16 jaar krijgen gratis toegang.
0.00 incl. btw
Onbeperkt
Steun de tuinen – vrijwillige extra bijdrage
Dit is geen ticket. Als je de tuinen wilt helpen, kun je ervoor kiezen om door het aanklikken van dit item een extra bijdrage te doen bovenop de prijs van je ticket. De Wiersse is een non-profit organisatie, en met de opbrengst van de plantenmarkt alleen dekken we helaas niet de volledige kosten voor het onderhoud van de tuin. Jouw steun helpt ons hierin dus enorm!
10.00 incl. btw
Onbeperkt

Title

Go to Top