Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tickets plantenmarkt zaterdag 28 september

Tickets met voorjaarskorting zijn uitsluitend te koop tot en met 31 mei 2024, zomerkorting tickets tot en met 31 juli 2024 en daarna geldt de reguliere ticketprijs van EUR 12.50. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, op is op. Er worden geen tickets aan de deur verkocht.  

Vanwege de kosten die me maken voor inrichting van het parkeerterrein, rekenen we EUR 2,50 per auto voor parkeren. Koop hiervoor de uitrijdkaart. Volg ter plaatse de borden voor routering. Het parkeerterrein is op 800 m (10 minuten lopen) van de ingang. Er is een shuttle voor bezoekers die slecht ter been zijn.

Zoek je tickets voor zondag 29 september? Klik hier.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Plantenmarkt zaterdag 28 september – zomerkorting
Deze tickets zijn tot 31 juli beschikbaar. Wegens vroege aankoop krijgt u korting ten opzichte van de reguliere ticketprijs.
10.00 incl. btw
Onbeperkt
Plantenmarkt zaterdag 28 september – laatste kans ticket
Deze tickets zijn online te koop tot en met de dag van het evenement, zolang de voorraad strekt, tegen de reguliere ticketprijs.
12.50 incl. btw
Onbeperkt
Ticket kinderen t/m 16 jaar – zaterdag
Kinderen t/m 16 jaar zijn gratis.
0.00 incl. btw
Onbeperkt
Parkeren – uitrijdkaart
Vanwege de kosten die me maken voor inrichting van het parkeerterrein, reken we EUR 2,50 per auto voor parkeren. Het parkeerterrein is op 800 m (10 minuten lopen) van de ingang. Er is een shuttle voor bezoekers die slecht ter been zijn.
2.50 incl. btw
Onbeperkt
Steun de tuinen – vrijwillige bijdrage
Dit is geen ticket. Als je de tuinen wilt helpen, kun je ervoor kiezen om door het aanklikken van dit item een extra bijdrage te doen bovenop de prijs van je ticket. De Wiersse is een non-profit organisatie, en met de opbrengst van de plantenmarkt alleen dekken we helaas niet de volledige kosten voor het onderhoud van de tuin. Jouw steun helpt ons hierin dus enorm!
10.00 incl. btw
Onbeperkt
Go to Top